Home / Napos Oldal / Motiváció / A természetes szépségért folytatott küzdelem: egy Lengyel nő csinált egy kísérletet, egész évben nem borotválkozott.

A természetes szépségért folytatott küzdelem: egy Lengyel nő csinált egy kísérletet, egész évben nem borotválkozott.

Egy lengyel nő, Sonia Tsitrovska úgy döntött, hogy saját szépségkísérletet készít.
Egy évig nem távolította el a szört a testéről. Az Instagram-fiókjában megosztott kísérlet eredményei. Az asszony bevallotta, hogy először a férje nem támogatta az ötletét, de aztán megszerette a “természetességét”.

Amikor a Sonya fiatal lány volt, rájött, hogy a társadalom által széles körben elfogadott “szépségstandardok” a nőket önbizalomhiányossá teszik. Megértette, hogy a modern társadalom arra kényszeríti a nőket, hogy folyamatosan borotválkozzanak, és hogy “simák” legyenek.

A 28 éves Sonia a lengyel Gdynia városában él, és titkárnőként dolgozik. Már három éve házasságot kötött.

A lány egy éve kezdte kísérletét. Ettől kezdve teljesen lemondta a borotvát, és még nem tért vissza hozzá.

Sonya férje aktívan támogatja őt, annak ellenére, hogy először ez az ötlet furcsának tűnt neki. Kellett egy kis idő, hogy megszokja a változásokat.
– A férjem először megdöbbent. 8 éve ismertük egymást, és mindig eltávolítottam a szőrt a testemről. Nagyon sokat beszélgettünk vele, és elmagyaráztam, mennyire fontos nekem. “Ennek eredményeként elfogadta és támogatott” – mondja Sonya.


Most a lány gyakran tesz közzé fotókat, amelyek szőrzetét mutatják a testén anélkül, hogy zavarba jönne.

Ez a kísérlet nagyon népszerű volt a nők körében. “Úgy döntöttem, hogy nem borotválkozom, mert úgy érzem magam gyönyörűnek és nagyon kényelmesnek” – írja Sonia. “Számos üzenetet kapok a hasonló helyzetű nőktől, és mindig támogatom őket.”

“Remélem, hogy a fotóim megmutatják más nőknek, hogy a testen lévő szőr normális és még szép is.”Még Több Könyv Itt-lira.hu

Szólj Hozzá !

Hozzászólás

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

It is main inner container footer text