Home / Napos Oldal / Horoszkóp / Ennek a 3 csillagjegynek titkos feladata van a Földön, vajon te is köztük vagy?

Ennek a 3 csillagjegynek titkos feladata van a Földön, vajon te is köztük vagy?

Vannak egyes zodiákusok, akik igazi céllal, sőt egyenesen fontos küldetéssel jöttek a Földre, és tetteiknek jelentősége van más emberek szempontjából is. A következő 3 csillagjegyben születettek sokszor gondolhatják furcsának is magukat, olyan embereknek, akik nehezen tudnak beilleszkedni.

Ők azok, akik mindig különlegesen tekintenek a dolgokra és mások is teljesen más szemmel néznek rájuk. Különös lélekkel rendelkeznek, az erejük és a belső nagyságuk is egyedi, utánozhatatlan.

Oroszlán

Az oroszlánoknak egészen különös küldetése van. Az oroszlán életfeladata az, hogy nemes vezér legyen belőle, és ehhez minden képességet ráruházott a sors. Olyan emberi csoportokat kell maga köré alakítson, amelyek egy magasabb sors, nagyszerűbb élet megteremtésére törekednek.

Az Oroszlán dolga, hogy megteremtse otthon is a harmóniát, és a konfliktusmentesebb együttműködést. Az Oroszlánok méltósággal, ésszerűen, és példamutatóan kell viseljék az élet mindennapi küzdelmeit.

Skorpió

A Skorpió nagyon mély, és erős gondolkodású. Minden problémára vagy kérdésre előáll egy jó válasszal. Ő egy csodálatos hű barát vagy társ, de mégsem ez az életfeladata a világban. Azzal a küldetéssel jött, hogy másoknak segítsen különb emberré válni.
Egy igazi Skorpiótól megtanulhatjuk, hogyan legyünk jók és nemesek másokkal. Nem könnyű feladat vár a Skorpiókra, de ha már minden akadályt átvészeltek az életben, meg fogják látni, hogy miért is volt szükség rájuk ezen a Földön. A Skorpiók legyenek nyitottak, és tudjanak okulni mások hibáiból is.

Bak

Óriási gondoskodás van benne, és ezt átadja a körülötte élőknek. Hiszen éppen ez a karmája, hogy megmutassa az embereknek a mások, és önmaguk feltétel nélküli elfogadását.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Még Több Könyv Itt-lira.hu

Szólj Hozzá !

Hozzászólás

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

It is main inner container footer text