Home / Napos Oldal / Horoszkóp / Az 5 legféltékenyebb csillagjegy.Vajon Te is köztük vagy?

Az 5 legféltékenyebb csillagjegy.Vajon Te is köztük vagy?

A féltékenység,nem a legkedveltebb tulajdonságaink egyike.
Sajnos bármely párkapcsolatban felütheti a fejét.
A most következő 5 csillagjegynél különösen gyakran előforduló tulajdonság.
Vajon neked mik a tapasztalataid?Kommentben nyugodtan kifejtheted álláspontodat.
Lássuk az 5 csillagjegyet:

Skorpió:X.24. – XI.22.
Kérdés nélkül a Skorpió a legféltékenyebb csillagjegy mind közül. Csipkelődő, szarkasztikus személyiségüknél fogva hajlamosak mindenkire úgy tekinteni, mint egy potenciális ellenfélre, akit le kell győzni. Azonnal kiszúrják, ha valaki messzebbre jutott, ha valaki más, mint ők, és ezt nehezen viselik el. A párjukra nagyon féltékenyek, és mivel nem tudják magukban tartani az érzéseiket, ennek gyakran hangot is adnak. A barátaikkal kicsit elnézőbbek, de ha azt érzik, hogy hanyagolják őket, nem haboznak jelezni.

Oroszlán:VII.23. – VIII.23.
Az Oroszlánok szenvedélyesek és önzőek, így szinte törvényszerű, hogy a féltékenység is erősen dolgozik bennük. Ez különösen a párkapcsolatokban érezteti a hatását: erős a birtoklási vágyuk, nem tűrik el, ha a kedvesük nem rajongja körül őket, ha csak egy pillanatra is ránéz valaki másra. Szó szerint oroszlánként védelmezik azt, ami az övék, és féltékenységükben képesek akár jelenetet is rendezni.

Rák:VI.22. – VII.22.
A Rákok szintén a féltékeny csillagjegyek közé tartoznak, csak ők annyiban mások, hogy igyekeznek minél jobban elrejteni ezt a rossz tulajdonságukat – még véletlenül se beszélnek róla, csak magukban szenvednek. Féltékenységük érzékenységükből gyökerezik, szinte mindent támadásnak vesznek, bármin megsértődnek és felhúzzák az orrukat. Legyen szó barátokról vagy szeretőkről, azonnal bele tudnak helyezkedni az áldozat szerepébe.

Szűz:VIII.24. – IX.23.
A Szűz az egyik legkritikusabb csillagjegy, aki önmagával és másokkal szemben is magas elvárásokat támaszt. Az ő féltékenységük nem kifejezetten a szívügyek terén üti fel a fejét: az összes helyzetben ők akarnak lenni a legjobbak, a legszebbek, a legokosabbak, és ha véletlenül ez nem sikerül, kudarcként élik meg és féltékenyek arra, aki letaszította őket a trónról. Úgy tekintenek az életre, mint egy nagy versenyre, ahol állandó tét a győzelem.

Kos:III.21. – IV. 20.
A Kosok igazi szenvedélyes hangulatemberek, akiket sokszor elragadnak az érzelmeik – így a féltékenység is. Ha féltékenyek, akkor nagyon azok, a zöld szemű szörny gyorsan átveszi az uralmat az elméjük fölött, ilyenkor pedig hajlamosak nem az eszükre, hanem a szívükre hallgatni, és gondolkodás nélkül cselekedni. Pedig a lelkük mélyén eszükben sincs így viselkedni, de mit tehetnek: ilyen hirtelen haragúak. Ami jó, hogy gyorsan lenyugszanak, utána pedig maguk is elcsodálkoznak azon, miért drámáztak ennyit.

Még Több Könyv Itt-lira.hu

Szólj Hozzá !

Hozzászólás

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

It is main inner container footer text