Home / Napos Oldal / Egészség / 6 apró jel, amelyek bizonyítják, hogy a párod valóban szeret.

6 apró jel, amelyek bizonyítják, hogy a párod valóban szeret.

A szerelem a képernyőn és a romantikus könyvekben arra enged következtetni, hogy egy férfi, aki őszintén szereti a nőt, mindig óriási mennyiségű virágot és ékszert hoz a nőnek, őrült dolgokat tesz, és meg kell mentenie a világot (legalább egyszer). De amikor nem kapunk ilyen szerelmi jeleket, csalódást érzünk és úgy gondoljuk, hogy a mi párunk nem szeret minket. De tényleg igaz? Vagy másképp fejezik ki a szeretetüket?

Ha a férfi nem mindig nyilatkozik a szeretetről, de ezeknek a cselekvéseknek a többségét tapasztalod, ne legyenek kétségeid – ő szeret téged.

Többet hallgatja a mondandódat, mint magáról beszél.

A férfiak többsége szivesen beszél magáról és az eredményeiről. De ez nem így működik egy szerető férfinél. Nagyon figyelmesen hallgatja kedvesét, és kérdéseket tesz fel, mert az igaz szerelem érdeklődést és empátiát jelent, még akkor is, ha a beszélgetés nem mélyen értelmes.

És ha egy férfit nem érdekelnek az ügyeid, és nem hajlandó meghallgatni téged, de órákon keresztül képes beszélni az üzleti ügyeiről, nos,ideje elgondolkodni a kapcsolatodon.

A barátaid és a családod elfogadása

Egy szerető férfi elfogadja a családodat,és a barátaidat, mert ez az életed része. Lehet, hogy nem kedveli őket, és alkalmanként tiszteletlenül viselkedik velük, de soha nem tiltja meg, hogy kommunikálj velük.

Soha nem zár ki egy beszélgetésből,vagy vitából

Gyakran tapasztaljuk társaságban hogy a nők kizárásra kerülnek a vitából. A férfi azt mondja “Te maradj ki ebből”.
Egy szerető férfi soha nem fog ilyen szavakat mondani. Szeretteit egyenlő személyként kezeli, és soha nem fogja azzal megbántani, hogy nem ad neki lehetőséget a véleményének kifejezésére.

Mindig büszke a sikereidre, és szivesen elmondja másoknak is.

Sok férfi gyűlöli, amikor a nők különböző területeken elérik céljaikat. Különösen, ha ők maguk nem túl sikeresek. De egy szerető férfi örömmel veszi, amikor párja sikeres lesz. Nem fog habozni, hogy elmondja barátainak.

Hálás és mindig bátorít.

Egy szerető férfivel a nő különlegesnek, fontosnak és lényegesnek érzi magát. Ez azért történik, mert mindig hálás szavakat hall, és így érzi, hogy erőfeszítéseit értékelik.

Tiszteletben tartja és elfogadja a véleményedet akkor is, ha az eltér a sajátjától.

Még ha egy férfi makacs természetű is,és nem fogadja el a többiek véleményét, minden megváltozik, amikor találkozik egy olyan nővel, akit szeret. Készen áll arra, hogy megértse és elfogadja véleményét – még akkor is, ha nem ért egyet.

Tehát ha ezeket a jeleket tapasztalod,megnyugodhatsz hogy a párod szeret téged,még ha nincsenek is triviális megnyilvánulásai feléd.

Még Több Könyv Itt-lira.hu

Szólj Hozzá !

Hozzászólás

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

It is main inner container footer text